J-Pp-union_logo

Tervetuloa taas kaikki kilpailemaan 7.5. keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Viime keväänä sää ei suosinut kilpailuamme, mutta tälle keväälle pyyntö kauniista säästä on laitettu jo ajoissa sisään. Jälleen kerran kiitämme intohimoista kestävyysurheilijaa Jari-Pekka Huippulaa JPH Fysio-temposta. JPH Fysio tempo järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Tempo ajetaan Pirkanmaan ja Satakunnan rajalla kovasti kehuja saaneella reitillä. Reitti on mukavaa vaihtelevaa tietä ja vaativuuttakin löytyy sopivasti. Kilpailu on mastercupin osakilpailu, mutta toivomme hyvää ja tasokasta kilpailua kaikkiin sarjoihin. Kilpailussa on myös kunto/harrastesarja, joten voit tulla koittamaan kuntoasi myös ilman kilpailulisenssiä. Toivomme runsasta osanottoa ja hyvää kilpailumieltä kaikille.

Tervetuloa kilpailemaan Mouhijärvelle!

JPH Fysio tempo_ohje

Tekninen opas JPH Fysio tempo 2016